0561-421195 info@cryowellness.nl

Cryotherapie

“Als de klanten je na deze koudebehandeling persoonlijk bedanken voor deze ervaring…
Dat is wel wat waard hoor”

Onze gebruikers over de cryotherapie:

Bijzondere ervaring

5,0 rating
25 oktober 2020

Vandaag een heel bijzondere ervaring gehad. Voor het eerst in een cryosauna!
Na de behandeling een heerlijk gevoel van energie. Alsof je lekker bent weze sporten op een frisse winter morgen.

Jelco de Vries

Whiplash

5,0 rating
22 oktober 2020

Sinds een aantal weken ga ik regelmatig in de cryo sauna. Ik hou niet van kou maar het is prima te doen! Ik merk veel verschil sinds ik in de cryo sauna ga. Ik ben bijna pijnvrij en slaap veel beter.

A v S

Herstel van fibromyalgiepijn

5,0 rating
21 september 2020

Na de diagnose fibromyalgie voel je je een beetje aan je lot overgelaten want er is geen behandeling/medicatie tegen, maar ik wist van het bestaan van de cryo-mogelijkheden in Boijl, dus dat was mijn eerste keuze aan herstelopties. Én meteen de laatste, want na 6x de kou in kan ik zonder pijnstillers leven, die ik voorheen élke dag slikte. Je stapt de cabine in gekleed in onderbroek en top, en met handschoenen en sloffen aan, om de uitstekende delen te beschermen. Ik moet 2 uur rijden voor een cryo-sessie, maar dat is het me méér dan waard. Nu hoef ik niet meer élke week, maar ik onderhoud het om de paar weken. Ik kan het iedereen aanraden, ik heb er veel energie van gekregen, zowel fysiek als mentaal!

Ineke

operatie schouder/frozenshoulder

5,0 rating
19 april 2020

na 3e schouderoperatie een frozenshoulder ontwikkeld met heftige pijnen, al na 2x plaatselijke cryo (dus alleen op mijn schouder) pijnvrij! Heb in totaal 5x een behandeling gehad.
tot op de dag van vandaag 1 jaar na operatie datum nog altijd een frozenshoulder maar zonder pijn!

Antoinet Boonstra

Fysio en Cryo: 'een goede combi'

5,0 rating
4 februari 2020

Na een periode van fysio i.v.m. slijmbeursontsteking met de nodige verbetering toch besloten aanvullend een plaatselijke cryo te willen hebben. Na een zestal behandelingen over een periode van 2 maanden ben ik klachtenvrij en kan ik mijn arm en schouder weer normaal bewegen. De cryo als aanvullende methode op de reguliere fysio is mij erg goed bevallen. Intussen heb ik mijn kracht in de schouder ook weer terug, want de fysio-oefeningen voer ik nog steeds uit.

Gert

Reumatische pijn in handen verdwenen

5,0 rating
11 januari 2020

Na de eerste Cryo behandeling had ik niet eens goed door dat mijn reumatische pijn in mijn handen verdwenen was. Toen Pieter mij later vroeg hoe het nu met mijn handen is, was ik zelf verbaast hoe soepel ik mijn vingers kon bewegen. Nu een jaar later na nog een paar keer de Cryo behandeling zijn de gewrichten niet meer dik en gevoelig. Na 30 jaar Reuma aan de handen en altijd pijn, ben ik nu PIJNLOOS.

Jan de Boer uit Oosterwolde

Prima resultaat

5,0 rating
15 november 2019

Was erg sceptisch maar na de eerste behandeling voelde ik mij vele malen beter. Ging weg met minimale pijn. Tot op dan hadden vele andere behandelingen ( fysiotherapie, acupunctuur, chyropractie, ) niets geholpen.
Ook mijn vrouw voelt zich beter met haar fibromyalgie.
Begeleiding is goed.

Peter

'Waar cryo-kou goed voor is'

5,0 rating
5 november 2019

Onverwacht en nóóit gedacht dat kou zoveel positieve en helende invloed zou kunnen hebben op mijn lichaam…..
Na een zeer prettige en persoonlijke behandeling van 3 minuten in de cryo-sauna met een opbouw naar -125 ℃, waarbij alle uitstekende delen – tegen bevriezing – werden afgedekt, voelde ik mij een stuk energieker en minder stram. De kou is goed te harden en net tegen de tijd dat je het gevoel krijgt dat het niet meer gaat, slaat de timer van de sauna af….Echt een aanrader voor iedereen.
De chronische ontsteking in mijn rechter schouder die met fysiotherapie niet te verhelpen is, heb ik als ‘proef’ laten behandelen met de froozer. Het resultaat is verbluffend en heeft mij zeer verrast want mijn schouder is nu al, na twee behandelingen, een stuk mobieler en minder gefixeerd. Door dit resultaat laat ik mij zeker vaker behandelen en heb de hoop en de overtuiging dat mijn schouder op termijn weer helemaal de ‘oude ‘ wordt…

René

Gifstoffen uit mijn lijf

5,0 rating
24 oktober 2019

Na een extreem allergische reactie op een wespensteek en een stressvolle periode was mijn ‘energiepotje’ leeg. Na een cryo-sauna merkte ik dat de laatste gifstoffen uit mijn lijf waren en had ik veel meer energie!

Jeanet

Fijne begeleiding

5,0 rating
24 oktober 2019

Via Facebook zag ik de cryosauna bij jullie. Bij het lezen van de resultaten, dacht ik dit kan niet beter. Na het geprobeerd te hebben. Kom ik nu elke week. Met extreme zieke dagen (vermoedelijk ziekte van lyme) kan ik door middel van de cryosauna beter mijn dagen door komen. Pijn verminderd, beweegfunctie verbeterd, kracht neemt toe en ik voel me over het algemeen iets fitter.
De verandering betekend veel voor mij.
Ook vind ik de begeleiding erg fijn, bedankt!

Isa

geen wandelstok meer nodig

5,0 rating
22 oktober 2019

Al enkele jaren met een wandelstok gelopen vanwege de autoimmuun spieraandoening Myastenia Graves. Nu na een drietal cryo sessies heb ik de stok niet meer nodig bleek tijdens een steden trip waarin we heel veel (enkele km per dag) hebben gelopen. Zo te zien is dit een langere termijn effect.

peter

Fantastische resultaat

5,0 rating
27 juni 2019

14 dagen geleden heb ik op advies van Pieter een dubbele cryo behandeling gehad en ben daar fantastisch van opgeknapt. Ik heb nu nagenoeg geen pijnklachten meer van de acute spierreuma die mij overviel.
Ik ben benieuwd wat de reumatoloog hiervan vindt.
Ik ga deze behandelingen zeker doorzetten.

Ronald

Heel bijzonder en een Fantastische ervaring

5,0 rating
5 mei 2019

Ben hier mee in aanraking gekomen, doordat ik een gebroken middenhandsbeentje heb gehad. Had al eens gehoord dat kou het herstel kon versnellen. Met toe val kwam ik dit tegen op TV. Dus gelijk een afspraak gemaakt. Na de eerste afspraak gelijk een 10 ritte kaart geboekt.
Wat zijn mijn resetraten met deze behandeling.
1. Mijn hand is 4 a 5 sneller hersteld, wat de handfiso niet kan begrijpen of bevatten.
2. Door dat ik graag mag sporten en mijn boven lichaam en hand niet mocht gebruiken ging ik mijn benen meer trainen, waar door ik daar overbelasting op kreeg ( een jumpers knee ) Dit hebben ze ook behandeld met kou en dat is ook weg die klachten.
Doordat ik wekelijks een behandeling kreeg lokaal ( hand en knie ) en mijn hele lichaam. Ben ik ook nog een kleine 5 kg afgevallen, doordat je verbranding/ stofwisseling beter gaat werken door deze behandeling.Dus ik ben helemaal blij met deze ervaring en ben weer heerlijk aan het sporten pijn vrij.
Ik kan het iedereen aan raden dit een keer te ervaren

niels

Heel bijzonder

5,0 rating
2 mei 2019

Heel lang met pijnklachten tengevolge van artrose gelopen. Door de medische molen gegaan, van huisarts, fysiotherapeut naar specialist. Ik kon alleen geholpen worden met pijnstillers, verder was er geen remedie tegen artrose. Ik ben nu een aantal keren in de cryosauna geweest en ben van mijn pijnklachten af en heb weer volop energie! Doordat ik geen pijn meer heb, slaap ik ook veel beter. Super!!!!

Lisa

Fantastische ervaring

5,0 rating
2 mei 2019

Ik had al geruime tijd reumatische
pijnklachten totdat ik de cryosauna ben geweest. Na de eerste sessie voelde ik geen pijn meer. Ik ga nu elke week. Heerlijk gevoel

Helma

Fantastische ervaring

2 mei 2019

Ik heb al geruime tijd last van reumatische pijnklachten. Niets hielp totdat ik in de cryosauna ben geweest. Pijnklachten waren weg. Ik ga nu elke week. Heerlijk pijnvrij

Helma

Fantastisch

2 mei 2019

Ik had veel pijn aan mijn lijf. Reumatische pijnen. Na de cryosauna waren de pijnklachten weg.

Helma

No Title

29 april 2019
Anonymous

Heel bijzonder

28 april 2019

Heel lang met pijnklachten tengevolge van artrose gelopen. Door de medische molen gegaan, van huisarts, fysiotherapeut naar specialist. Ik kon alleen geholpen worden met pijnstillers, verder was er geen remedie tegen artrose. Ik ben nu een aantal keren in de cryosauna geweest en ben van mijn pijnklachten af en heb weer volop energie! Doordat ik geen pijn meer heb, slaap ik ook veel beter. Super!!!!

Lisa

Geweldig

5,0 rating
26 maart 2019

Uit pure nieuwsgierigheid de eerste keer in de cryosauna gegaan, zonder er echt iets van te verwachten! Maar wat een ervaring! Na jaren sukkelen met rugklachten nu zonder pijn! Los daarvan voel ik me fit en heb weer energie om dingen te ondernemen. Ben nu twee keer geweest en ga dit zeker vaker doen.

Elly

Fantastisch

5,0 rating
16 november 2018

Extreme fybromyalgie klachten, na 3x cryosauna te hebben bezocht namen de klachten af, na circa 6 behandelingen geheel pijnvrij echt Superrrr. Voel me totaal ander mens…..heerlijk!

Irma

Even heel koud.....

5,0 rating
26 oktober 2018

Koud is het wel, ook na de vijfde keer. Maar het is maar even en ik ben superblij met de resultaten. Minder last van mijn lijf en meer energie. Zeker het proberen waard.

Ingrid

Peter

5,0 rating
24 oktober 2018

Ik had last van koude voeten en benen. Nu na twee sessies in de cryosauna heb ik hier geen last meer van. Heerlijk gevoel.

Peter

Bijzondere ervaring

5,0 rating
19 oktober 2018

Heerlijke koude ervaring, doet mij meer denken aan -10 zonder wind en een zonnetje dan aan een koud bad! de “mindset” om een koud bad te trotseren is hier niet nodig. Geweldig herstel na sporten.

Jeroen

Niet heel koud

5,0 rating
18 oktober 2018

Voor de ervaring moest ik in de cryosauna en met mijn pijnlijke schouder zou het misschien wel goed zijn. De volgende ochtend werd ik wakker zonder vastzittende nek en schouders. Ik vond het een geweldige ervaring en ga zeker vaker.

Robert

Bent u tevreden? Geef hieronder uw mening en laat andere weten wat u ervan vindt. LET OP: u moet wel de ‘sterren’ aanvinken.

Bezoek ons op:

Boijlerweg 48
8392 NJ Boijl
T. 0561-421195 
info@cryowellness.nl

Blijf op de hoogte

Route naar Sauna Boijl