0561-421195 info@cryowellness.nl

Cryotherapie

“Als de klanten je na deze koudebehandeling persoonlijk bedanken voor deze ervaring…
Dat is wel wat waard hoor”

Onze gebruikers over de cryotherapie:

Fantastische resultaat

5,0 rating
27 juni 2019

14 dagen geleden heb ik op advies van Pieter een dubbele cryo behandeling gehad en ben daar fantastisch van opgeknapt. Ik heb nu nagenoeg geen pijnklachten meer van de acute spierreuma die mij overviel.
Ik ben benieuwd wat de reumatoloog hiervan vindt.
Ik ga deze behandelingen zeker doorzetten.

Ronald

Heel bijzonder en een Fantastische ervaring

5,0 rating
5 mei 2019

Ben hier mee in aanraking gekomen, doordat ik een gebroken middenhandsbeentje heb gehad. Had al eens gehoord dat kou het herstel kon versnellen. Met toe val kwam ik dit tegen op TV. Dus gelijk een afspraak gemaakt. Na de eerste afspraak gelijk een 10 ritte kaart geboekt.
Wat zijn mijn resetraten met deze behandeling.
1. Mijn hand is 4 a 5 sneller hersteld, wat de handfiso niet kan begrijpen of bevatten.
2. Door dat ik graag mag sporten en mijn boven lichaam en hand niet mocht gebruiken ging ik mijn benen meer trainen, waar door ik daar overbelasting op kreeg ( een jumpers knee ) Dit hebben ze ook behandeld met kou en dat is ook weg die klachten.
Doordat ik wekelijks een behandeling kreeg lokaal ( hand en knie ) en mijn hele lichaam. Ben ik ook nog een kleine 5 kg afgevallen, doordat je verbranding/ stofwisseling beter gaat werken door deze behandeling.Dus ik ben helemaal blij met deze ervaring en ben weer heerlijk aan het sporten pijn vrij.
Ik kan het iedereen aan raden dit een keer te ervaren

niels

Heel bijzonder

5,0 rating
2 mei 2019

Heel lang met pijnklachten tengevolge van artrose gelopen. Door de medische molen gegaan, van huisarts, fysiotherapeut naar specialist. Ik kon alleen geholpen worden met pijnstillers, verder was er geen remedie tegen artrose. Ik ben nu een aantal keren in de cryosauna geweest en ben van mijn pijnklachten af en heb weer volop energie! Doordat ik geen pijn meer heb, slaap ik ook veel beter. Super!!!!

Lisa

Fantastische ervaring

5,0 rating
2 mei 2019

Ik had al geruime tijd reumatische
pijnklachten totdat ik de cryosauna ben geweest. Na de eerste sessie voelde ik geen pijn meer. Ik ga nu elke week. Heerlijk gevoel

Helma

Geweldig

5,0 rating
26 maart 2019

Uit pure nieuwsgierigheid de eerste keer in de cryosauna gegaan, zonder er echt iets van te verwachten! Maar wat een ervaring! Na jaren sukkelen met rugklachten nu zonder pijn! Los daarvan voel ik me fit en heb weer energie om dingen te ondernemen. Ben nu twee keer geweest en ga dit zeker vaker doen.

Elly

Fantastisch

5,0 rating
16 november 2018

Extreme fybromyalgie klachten, na 3x cryosauna te hebben bezocht namen de klachten af, na circa 6 behandelingen geheel pijnvrij echt Superrrr. Voel me totaal ander mens…..heerlijk!

Irma

Even heel koud.....

5,0 rating
26 oktober 2018

Koud is het wel, ook na de vijfde keer. Maar het is maar even en ik ben superblij met de resultaten. Minder last van mijn lijf en meer energie. Zeker het proberen waard.

Ingrid

Peter

5,0 rating
24 oktober 2018

Ik had last van koude voeten en benen. Nu na twee sessies in de cryosauna heb ik hier geen last meer van. Heerlijk gevoel.

Peter

Bijzondere ervaring

5,0 rating
19 oktober 2018

Heerlijke koude ervaring, doet mij meer denken aan -10 zonder wind en een zonnetje dan aan een koud bad! de “mindset” om een koud bad te trotseren is hier niet nodig. Geweldig herstel na sporten.

Jeroen

Niet heel koud

5,0 rating
18 oktober 2018

Voor de ervaring moest ik in de cryosauna en met mijn pijnlijke schouder zou het misschien wel goed zijn. De volgende ochtend werd ik wakker zonder vastzittende nek en schouders. Ik vond het een geweldige ervaring en ga zeker vaker.

Robert

Bent u tevreden? Geef hieronder uw mening en laat andere weten wat u ervan vindt. LET OP: u moet wel de ‘sterren’ aanvinken.

Bezoek ons op:

Boijlerweg 48
8392 NJ Boijl
T. 0561-421195 
info@cryowellness.nl

Blijf op de hoogte

Route naar Sauna Boijl